Το Μέλλον στις Υπηρεσίες Ασφαλείας - TRUST FS A.E.

News

Σεμινάριο πυρασφάλειας
Εταιρικά Νέα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Η Trust Facility Services A.E., στο πλαίσιο της συνεχούς κατάρτισης και επιμόρφωσης των στελεχών της πραγματοποίησε στις 14 Απριλίου εκπαιδευτικό σεμινάριο για θέματα Πυρασφάλειας. Εισηγητές του σεμιναρίου ήταν 2 πυροσβέστες του Πυροσβεστικού Σώματος. Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας.

Στόχος του σεμιναρίου ήταν να επιμορφωθεί το προσωπικό της εταιρείας, αλλά και να καταστεί ικανό τόσο στην πρόληψη συμβάντων πυρκαγιάς, όσο και στην αντιμετώπισή τους πριν αυτά γίνουν επικίνδυνα για τον κόσμο και το κτήριο στο οποίο θα προκληθούν εστίες φωτιάς. Παράλληλα έγινε ανάπτυξη της αναγκαίας και απαιτούμενης συμπεριφοράς του καθενός για την πρόληψη και την αντιμετώπιση συμβάντων.

Στιγμιότυπα από την εκπαίδευση:

MADRUGADA
Ασφάλεια Εκδηλώσεων

Συναυλία των Madrugada στο Paok Sports Arena

Mία από τις πιο πολυαναμενόμενες επανασυνδέσεις στην ιστορία του σύγχρονου ροκ πραγματοποιήθηκε τον Φεβρουάριο του 2019, καθώς οι Madrugada ξαναενώνονται για μία ευρωπαϊκή περιοδεία. Οι συναυλίες σηματοδοτούν την 20ή επέτειο από την κυκλοφορία του θρυλικού, πρώτου άλμπουμ του συγκροτήματος, Industrial Silence. Στη σκηνή θα ανέβουν τρία από τα αρχικά τέσσερα μέλη της μπάντας: O Sivert Høyem, o Frode Jacobsen και o Jon Lauvland Pettersen. Ένας από τους σταθμούς τους στο πλαίσιο αυτής της περιοδείας υπήρξε και η Θεσσαλονίκη, όπου πραγματοποιήθηκε η συναυλία τους στις 5 Απριλίου 2019 στο Paok Sports Arena.

Η Trust Facility Services AE ανέλαβε, με απόλυτη επιτυχία, την ευθύνη της φύλαξης και της ασφαλής διεξαγωγής του event.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες φύλαξης και ασφάλειας εκδηλώσεων που παρέχει η Trust πατήστε εδώ.

Εκπαιδευτικά σεμινάρια προσωπικού
Εταιρικά Νέα

Εκπαιδευτικά σεμινάρια προσωπικού

Η Trust Facilities Services A.E., στο πλαίσιο της συνεχούς κατάρτισης και επιμόρφωσης των στελεχών της πραγματοποίησε μέσα στο Μάρτιο σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων. Τα σεμινάρια με θέμα «Εκπαιδευτικά σεμινάρια προσωπικού λιμενικής εγκατάστασης με καθήκοντα ασφάλειας» έχουν ως στόχο να εμπλουτίσουν τις γνώσεις και να καταρτίσουν το δυναμικό της Trust Facilities Services A.E. σε ότι αφορά τη σωστή και ασφαλή φύλαξη χώρων που σχετίζονται με λιμενικές εγκαταστάσεις. Τα στελέχη που παρακολούθησαν τα σεμινάρια εκπαιδεύτηκαν ως Υπεύθυνοι Ασφαλείας Λιμενικών Εγκαταστάσεων, σύμφωνα με το εκπαιδευτικό πρότυπο 3.21 του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού (IMO Model Course 3.21).

Η ανωτέρω εκπαίδευση καθιστά την TRUST Facilities Services Α.Ε. καθόλα έτοιμη να προσφέρει τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες της και σε Λιμενικές Εγκαταστάσεις με την παροχή Υπευθύνων Ασφαλείας Λιμενικών Εγκαταστάσεων (ΥΑΛΕ), Αναπληρωτών ΥΑΛΕ (Α/ΥΛΑΕ) και Βοηθών ΥΑΛΕ (Β/ΥΑΛΕ) καλύπτοντας πλήρως τις απαιτήσεις εξειδικευμένης στελέχωσης Λιμενικών Εγκαταστάσεων.

Η Trust Facilities Services A.E. επενδύει συνεχώς σε τεχνογνωσία και εξοπλισμό, με στόχο τη συνεχή ποιοτική και εξειδικευμένη αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών της, αλλά και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων υπηρεσιών ασφαλείας. Για το λόγο αυτό, το προσωπικό της εκπαιδεύεται κατά διαστήματα σε διάφορους τομείς ασφαλείας, ώστε να κατέχει όλες τις νόμιμες πιστοποιήσεις σχετικά με την εγκυρότητα, τη νομιμότητα και την αξιοπιστία των υπηρεσιών που παρέχει.

Στιγμιότυπα από τις εκπαιδεύσεις:

Σημ.: Σύμφωνα με τον νόμο 1877/12.09.2008 το προσωπικό της ιδιωτικής εταιρείας παροχής υπηρεσιών ασφάλειας που διατίθεται στη λιμενική εγκατάσταση απαιτείται να κατέχει την άδεια εργασίας του άρθρου 3 του ν. 2518/1997 και να είναι εκπαιδευμένο ή πρόκειται αποδεδειγμένα να εκπαιδευθεί από αναγνωρισμένα προς το σκοπό αυτό εκπαιδευτικά κέντρα του εσωτερικού ή των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, πριν την ανάληψη του έργου της παροχής υπηρεσιών ασφάλειας στη λιμενική εγκατάσταση, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της παραγράφου 18.2, του Β΄ Μέρους του Κώδικα ISPS.

Amelie Lens
Ασφάλεια Εκδηλώσεων

Techno party με την Amelie Lens

Στις 16 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε το κορυφαίο Techno party της χρονιάς στο Principal Club Theater. H Βελγίδα superstar Amelie Lens επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη, μαζί με τον Βέλγο DJ και παραγωγό Farrago και χάρισε εξαιρετικές στιγμές στους θαυμαστές της. Μαζί της στην εκδήλωσε ήταν και οι Street Outdoors Soundsystem, Designer, Chris Løw & Cøllar.

Η Trust Facility Services AE ανέλαβε την ευθύνη της φύλαξης και της ασφαλής διεξαγωγής του event.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες φύλαξης και ασφάλειας εκδηλώσεων που παρέχει η Trust πατήστε εδώ.

MMA Challenge Pro
Ασφάλεια Εκδηλώσεων

MCP 9 – MMA Challenge Pro

Η Trust Facility Services AE ανέλαβε τη φύλαξη του MCP9 – MMA Challenge Pro, της μεγαλύτερης διοργάνωσης Μεικτών Μαχητικών Τεχνών (ΜΜΑ -Mixed Martial Arts) στην Ελλάδα, η οποία διοργανώθηκε στη Θεσσαλονίκη, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης», στις 2 Φεβρουαρίου 2019.

Το φίλαθλο κοινό είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει να μάχονται στην αρένα του MCP συνολικά 16 πολύ δυναμικά ζευγάρια από τους καλύτερους MMA Fighters, χαρίζοντας ένα μοναδικό θέαμα. Η προσέλευση του κοινού ήταν ιδιαίτερα ικανοποιητική και όλη η διοργάνωση εξελίχθηκε ομαλά.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες φύλαξης και ασφάλειας εκδηλώσεων που παρέχει η Trust πατήστε εδώ.

τελετή αδελφοποίησης
Ασφάλεια Εκδηλώσεων

Τελετή αδελφοποίησης των Ομοσπονδιών Πόντιων και Βλάχων

Η Trust Facility Services AE ανέλαβε την επανδρωμένη φύλαξη της εκδήλωσης που αφορούσε την επίσημη τελετή αδελφοποίησης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ποντιακών Σωματείων με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Βλάχων, στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο στη Θεσσαλονίκη.

Η τελετή αδελφοποίησης, στο κατάμεστο από κόσμο χώρο, ξεκίνησε με την ομιλία της υπουργού Μακεδονίας – Θράκης και συνεχίστηκε με χορευτικές εκδηλώσεις, πολιτιστικά δρώμενα και κοπή της πίτας.

Η πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ποντιακών Σωματείων κα Σαχινίδου, με επιστολή της, ευχαρίστησε την Trust Facility Services AE για την πολύτιμη βοήθειά της στην επίσημη τελετή αδελφοποίησης των δύο Ομοσπονδιών. Χαρακτηριστικά αναφέρει στην επιστολή της: «Η άψογη παρουσία των υπαλλήλων της εταιρείας σας, σε συνδυασμό με τις υψηλού  επιπέδου υπηρεσίες που προσέφεραν, συνέβαλαν τα μέγιστα στην ομολογουμένως άκρως επιτυχημένη διοργάνωση της εκδήλωσης. Σε μία εκδήλωση που προσέλκυσε περισσότερους από 3.000 θεατές, μεταξύ αυτών και υψηλούς προσκεκλημένους, το ανθρώπινο δυναμικό της Trust Facility Services AE διακρίθηκε για τον επαγγελματισμό, το ήθος και την ευπρέπειά του. Η παρούσα επιστολή αποτελεί ελάχιστη ένδειξη εκτίμησης για τις άρτιες υπηρεσίες που προσφέρατε.»

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες φύλαξης και ασφάλειας εκδηλώσεων που παρέχει η Trust πατήστε εδώ.

χριστουγεννιάτικο πάρτι ΠΑΟΚ
Ασφάλεια Εκδηλώσεων

Χριστουγεννιάτικο πάρτι από τον ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διοργάνωσε το χριστουγεννιάτικο πάρτι της στην μπουτίκ του Δικεφάλου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στο «PAOK FC City Store» στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας. Όμορφες μουσικές υπό τους ήχους του συγκροτήματος Souled Out, κέφι, χορό, φαγητό, πολλά δώρα από τον Άγιο Βασίλη, freestyle επίδειξη τεχνικής με μπάλα, παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους, κληρώσεις και διαγωνισμούς Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν οι παίκτες Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, Αντελίνο Βιεϊρίνια και Δημήτρης Πέλκας, οι οποίοι φωτογραφήθηκαν και συνομίλησαν με τους οπαδούς.

Η Trust Facility Services AE ανέλαβε την επανδρωμένη φύλαξη του Χριστουγεννιάτικου πάρτι και ήταν υπεύθυνη για την ασφαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης.

Taekwon-do
Ασφάλεια Εκδηλώσεων, Φυλαξεις αθλητικων εγκαταστασεων

European King of Taekwon-do

Η Trust Facility Services AE ανέλαβε την επανδρωμένη φύλαξη του Palais des Sports “Nick Gallis Hall” για την ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων European King of Taekwon-do ITF, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν για 6η συνεχόμενη χρονιά στη Θεσσαλονίκη.

Το European King of Taekwon-do ITF είναι ένα από τα σπουδαιότερα αγωνιστικά event του Taekwon-do στην Ελλάδα, αλλά και μία από τις σπουδαιότερες διοργανώσεις στην Ευρώπη. Πρόκειται για επίσημο τουρνουά world class µε την έγκριση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας International Taekwon-Do Federation (ITF), ενταγμένο στο καλεντάρι της A.Ο.Τ.Ε. (Αθλητική Ομοσπονδία TAEKWON-DO Ελλάδος). Το European King of Taekwon-Do απέκτησε τον τίτλο της σημαντικότερης ευρωπαϊκής διοργάνωσης λόγω της τεράστιας συμμετοχής αθλητών, ξένων συλλόγων και Εθνικών Ομάδων, μεγάλων δυνάμεων του αθλήματος που δίνουν το παρόν κάθε χρόνο. Η άνοδος και εξέλιξη της διοργάνωσης είναι εντυπωσιακή και αλματώδης όχι μόνο σε συμμετοχές αθλητών και προσέλευση ξένων χωρών, αλλά σημειώνει και απίστευτη προσέλευση θεατών.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες φύλαξης και ασφάλειας εκδηλώσεων που παρέχει η Trust πατήστε εδώ.

 

Εταιρικά Νέα

Σεμινάριο από εκπαιδευτές του ΕΚΑΒ στο προσωπικό της Trust F.S.

Η Trust Facility Services οργάνωσε στις 10 Οκτωβρίου 2018 σεμινάριο παροχής πρώτων βοηθειών για το προσωπικό της, το οποίο πραγματοποιήθηκε από εκπαιδευτές του ΕΚΑΒ στις εγκαταστάσεις του Μακεδονία Palace.

Πιο συγκεκριμένα, το πρόγραμμα του σεμιναρίου περιελάμβανε θεωρητική και πρακτική κατάρτιση στην Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡ.Π.Α.), και στη χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή (AED).

Η συνολική διάρκεια του σεμιναρίου ήταν 4 ώρες.

Μετά το πέρας της εκπαίδευσης χορηγήθηκε στους εργαζόμενους βεβαίωση παρακολούθησης.

katsouris_tournoua
Ασφάλεια Εκδηλώσεων

10ο τουρνουά «Παναγιώτης Κατσούρης»

Η Trust Facility Services AE ανέλαβε τη φύλαξη του 10ου τουρνουά «Παναγιώτης Κατσούρης», το οποίο διοργανώνεται, παραδοσιακά, το σαββατοκύριακο πριν το Πάσχα, από το PAOK Academy, στη μνήμη του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ. To τουρνουά διεξήχθη από Σάββατο 31/3/2018 έως Δευτέρα 2/4/2018 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.