Το Μέλλον στις Υπηρεσίες Ασφαλείας - TRUST FS A.E.

News

X Factor Chair Challenge
Ασφάλεια Εκδηλώσεων, Φυλαξεις Χωρων

The X Factor Chair Challenge

Το μουσικό talent show The X Factor Greece, το οποίο θα προβληθεί στο Open TV αυτή την τηλεοπτική σεζόν, πραγματοποίησε στο διάστημα από 2 έως 5 Σεπτεμβρίου τα γυρίσματα των Chair Challenge στα στούντιο ΚΑΠΑ 2 που βρίσκονται στο Μαρκόπουλο Αττικής.

Η Trust Facility Services AE ανέλαβε τη φύλαξη του χώρου των chair challenge του X FACTOR για όλη τη διάρκεια διεξαγωγής τους.

WAREHOUSE 7
Εταιρικά Νέα

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ TRUST FACILITY SERVICES ΚΑΙ WAREHOUSE 7

Η Trust Facility Services A.E., εκτός από τη συνεχή κατάρτιση και επιμόρφωση των στελεχών της, φροντίζει και για τη διατήρηση και βελτίωση και της φυσικής κατάστασης και σωματικής υγείας των φυλάκων της. Στο πλαίσιο αυτό ξεκίνησε συνεργασία με το γυμναστήριο Warehouse 7 που βρίσκεται μέσα στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

H Trust Facility Services A.E. παρέχει στους εργαζομένους της τη δυνατότητα χρήσης και πρόσβασης στους χώρους και τις υπηρεσίες του γυμναστηρίου για όλο το χρόνο και αποκλειστικές για αυτούς προπονήσεις πολεμικών τεχνών, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Στόχος της εταιρείας είναι να δημιουργεί και να συντηρεί συνεχώς μια πιο δυνατή ομάδα φυλάκων ασφαλείας, ώστε να μπορεί να παρέχει στους πελάτες της πάντα υψηλής ποιότητας υπηρεσίες φύλαξης και ασφάλειας.

 

 

 

υπηρεσιών ασφαλείας στις Λιμενικές Εγκαταστάσεις
Εταιρικά Νέα

ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΛΙΜΕΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε.

Η Trust Facility Services A.E. ανέλαβε από 1 Ιουλίου 2019 τη φύλαξη των Λιμενικών Εγκαταστάσεων του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης Α.Ε. Η εταιρεία παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες Ασφάλειας τόσο στη Λιμενική Εγκατάσταση του Ο.Λ.Θ., όσο και στον Εμπορικό Λιμένα Θεσσαλονίκης.

Η παροχή των υπηρεσιών ασφαλείας στον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης Α.Ε γίνεται σε συνεργασία με την εταιρεία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας ESA SECURITY SOLUTIONS ΑΕ.

Το προσωπικό της Trust Facility Services A.E. έχει τις απαραίτητες γνώσεις σχετικά με τη φύλαξη λιμενικών εγκαταστάσεων, καθώς έχει προηγηθεί η πετυχημένη ολοκλήρωση των Σεμιναρίων Εκπαίδευσης που έγιναν, σύμφωνα με το μέρος Β/18.2 του Διεθνή Κώδικα Ναυτικής Ασφάλειας (ISPS Code), τις απαιτήσεις του υποδείγματος εκπαίδευσης αρ.3.24 (model course 3.24) του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού (ΙΜΟ) και του Ευρωπαϊκού Κανονισμού 725/2004 που αφορά την προώθηση της Ναυτικής Ασφάλειας σε πλοία και Λιμενικές Εγκαταστάσεις.

Έτσι, το Έμπειρο Προσωπικό Ι.Ε.Π.Υ.Α. που διαθέτει η TRUST Facility Services A.E. είναι έτοιμο και επεκτείνει την παροχή υπηρεσιών ασφαλείας στις Λιμενικές Εγκαταστάσεις και Λιμένες τις Ελλάδας.

Ασφάλεια Εκδηλώσεων

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΑΚΗ ΡΟΥΒΑ ΚΑΙ ΣΤΕΛΙΟΥ ΡΟΚΚΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ο Σάκης Ρουβάς και ο Στέλιος Ρόκκος βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη για μία μοναδική συναυλία στο λιμάνι της πόλης την Τετάρτη 3 Ιουλίου. Η προσέλευση του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη και πρόσφεραν μια αξέχαστη βραδιά στο κοινό της πόλης!

Η Trust Facility Services ανέλαβε τη φύλαξη της συναυλίας και του περιβάλλοντος χώρου. Η συναυλία εξελίχθηκε σε ένα ξέφρενο πάρτι, στο οποίο όλοι διασκέδασαν με ασφάλεια. Στο τέλος της συναυλίας, η εκκένωση του χώρου διενεργήθηκε ομαλά.

 

ΝΥΜΦΗ ΛΟΚΑΛ ΠΑΡΤΥ
Ασφάλεια Εκδηλώσεων

ΝΥΜΦΗ ΛΟΚΑΛ ΠΑΡΤΥ

Στις 19 Ιουνίου 2019 πραγματοποιήθηκε στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης στην Προβλήτα Α η εκδήλωση ΝΥΜΦΗ ΛΟΚΑΛ ΠΑΡΤΥ από την Αθηναϊκή Ζυθοποιία. To open-air πάρτι ήταν αφιερωμένo στη νέα  lager μπύρα ΝΥΜΦΗ, η οποία παράγεται στη Θεσσαλονίκη. Στο open-air πάρτι παραβρέθηκε πλήθος κόσμου και την εκδήλωση πλαισίωσαν καλλιτενικά οι DJs Mount Ten, Symeon και Street Outdoors Soundsystem.

Η Trust Facilities Services ανέλαβε την επανδρωμένη φύλαξη της εκδήλωσης και του περιβάλλοντος χώρου.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες φύλαξης και ασφάλειας εκδηλώσεων που παρέχει η Trust πατήστε εδώ.

The X Factor Auditions
Ασφάλεια Εκδηλώσεων

The X Factor Auditions

Το επόμενο μουσικό talent show The X Factor Greece, το οποίο θα προβληθεί στο Open TV την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, πραγματοποίησε στο διάστημα από τον Μάιο έως τον Ιούνιο τις auditions του σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Η Trust Facility Services AE ανέλαβε τη φύλαξη του χώρου των auditions, για όλη τη διάρκεια διεξαγωγής τους, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στο συνεδριακό κέντρο «Ελληνικός Κόσμος» στην Αθήνα από τις 21.05.2019 έως και 30.05.2019 και στο Θέατρο της Μονής Λαζαριστών στη Θεσσαλονίκη, από τις 10/06/2019 έως τις 12/06/2019.

Αθήνα

Θεσσαλονίκη

Street Outdoors
Ασφάλεια Εκδηλώσεων

Street Outdoors στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης

Το μεγαλύτερο open air party του καλοκαιριού επέστρεψε μετά από 2 χρόνια στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης, την Κυριακή 09 Ιουνίου. Street Outdoors και Chicness ένωσαν τις δυνάμεις τους για ένα μεγάλο party, με 8 καλλιτέχνες σε 5 διαφορετικά DJ acts, με τη μουσική να ξεκινάει το μεσημέρι και να κρατάει μέχρι αργά το βράδυ.

Η Trust Facility Services ανέλαβε την ευθύνη της επανδρωμένης φύλαξης και της ασφαλής διεξαγωγής του day event.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες φύλαξης και ασφάλειας εκδηλώσεων που παρέχει η Trust πατήστε εδώ.

 

gamball 3000
Ασφάλεια Εκδηλώσεων

Τα supercars του Gumball 3000 στη Θεσσαλονίκη

O 21ος αγώνας Gumball 3000 με τα Supercars, ο οποίος έχει ξεκινήσει από τη Μύκονο, έκανε στάση στη Θεσσαλονίκη, στις 9-10 Ιουνίου 2019.  Τα εμβληματικά αυτοκίνητα της διοργάνωσης έκαναν μία στάση στο Makedonia Palace, στην παραλία της Θεσσαλονίκης. Ένα ταιριαστό μέρος για να απολαύσει κανείς από κοντά Rolls Royce, Ferrari, Bugatti και πολλά άλλα. Η Τrust Facility Services ανέλαβε τη φύλαξη του χώρου στάθμευσης για την εκδήλωση Gumball 3000.

Tα 120 πολυτελή αυτοκίνητα στάθμευσαν μπροστά από το ξενοδοχείο με μουσική, welcome drinks και έναν ατελείωτο μπουφέ να τους περιμένει! Πλήθος κόσμου φωτογραφήθηκε με μερικά από τα κορυφαία αγωνιστικά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν παγκοσμίως καθώς επίσης και με celebrities, star του Hollywood και τραγουδιστές που συμμετέχουν στη διοργάνωση.

ΔΕΛΤΑ 360 FASHION SHOW 2019
Ασφάλεια Εκδηλώσεων

ΔΕΛΤΑ 360 FASHION SHOW 2019

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΔΕΛΤΑ 360 διοργάνωσε και φέτος ένα φαντασμαγορικό ΔΕΛΤΑ 360 FASHION SHOW, μια ανοιχτή εκδήλωση με σκοπό την ανάδειξη του έργου των σπουδαστών του τομέα Μόδας & Ομορφιάς, στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης (υπαίθριος χώρος Α’ προβλήτας). Την παρουσίαση της εκδήλωσης, είχε αναλάβει η παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η επίδειξη μόδας πλαισιώθηκε από εκπλήξεις και happenings που δημιούργησαν μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα, ενώ στο τέλος ακολούθησε After Party στην Αποθήκη Δ.

Η Trust Facility Services ανέλαβε την επανδρωμένη φύλαξη της εκδήλωσης.

 

σεμινάριο
Εταιρικά Νέα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ

Η Trust Facility Services στο πλαίσιο της συνεχούς επιμόρφωσης των στελεχών της πραγματοποίησε στο χώρο των γραφείων της σεμινάριο με τον Γιατρό Εργασίας της εταιρείας.

Η θεματολογία του σεμιναρίου αφορούσε τις ενέργειες και την αντιμετώπιση κρίσιμων περιπτώσεων όπως τραυματισμός, έγκαυμα, λιποθυμία, εγκεφαλικό κτλ., καθώς και γνώση πρώτων βοηθειών σε περίπτωση ατυχημάτων στο χώρο εργασίας. Στην Trust Facility Services επενδύουμε καθημερινά στη συνεχόμενη και ουσιαστική εκπαίδευση των φυλάκων μας, με στόχο να είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμοι να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε περιστατικό.