Το Μέλλον στις Υπηρεσίες Ασφαλείας - TRUST FS A.E.

News

Ασφάλεια Εκδηλώσεων

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Μία σπουδαία ημέρα για τον σύλλογο και τους φίλους του Δικεφάλου. Ο αγιασμός της έκτασης σηματοδοτεί την έναρξη των εργασιών, για το νέο αθλητικό κέντρο που θα ανεγερθεί στην νεοαποκτηθείσα έκταση στην  οδό του αγροκτήματος Ταγαράδων.

Η Trust Facility Services ΑΕ ανέλαβε την φύλαξη της εκδήλωσης όπου πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Ασφάλεια Εκδηλώσεων

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ BRAYN ADAMS ΣΤΟ PAOK SPORTS ARENA

Ήταν η πρώτη φορά που ο Καναδός ερμηνευτής ήρθε να τραγουδήσει στην πόλη της Θεσσαλονίκης!

Πιο συγκεκριμένα την Πέμπτη 07/12/2023 πραγματοποιήθηκε η εντυπωσιακή συναυλία του Bryan Adams στο Paok  Sposrts Arena.

H Trust Facility Services  ανέλαβε την ευθύνη της επανδρωμένης φύλαξης τόσο κατά την διάρκεια της προετοιμασίας όσο και την ασφαλή διεξαγωγή της συναυλίας.

 

Εταιρικά Νέα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΗΣ TRUST FS ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ Ο.Λ.Θ. Α.Ε.

Την Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023, η Trust Facility Services πραγματοποίησε στον χώρο των γραφείων της, σεμινάριο για τους εργαζόμενους που απασχολούνται στον Ο.Λ.Θ. Η ενημέρωση-εκπαίδευση αφορούσε θέματα της πιστοποίησης ISPS, θέματα του ΣΑΛΕ( Σχεδίου Ασφαλείας Λιμενικών Εγκαταστάσεων) και όλες τις λειτουργικές διαδικασίες ασφαλείας που είναι απαραίτητες στις κρουαζιέρες.

Η εκπαίδευση εκπονήθηκε από τον ΥΑΛΕ-ΥΑΛ (Υπεύθυνο Ασφαλείας της Λιμενικής Εγκατάστασης και Υπεύθυνο Ασφάλειας Λιμένος)

Εταιρικά Νέα

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΝΕΦΡΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ

Η πόλη μας υποδέχτηκε το 18ο ΒΑΝΤΑΟ (Balkan Cities Association of Nephrology, Dialysis, Transplantation and Artificial Organs), όπου παρευρέθηκαν νεφρολόγοι από όλες τις Βαλκανικές Χώρες. Το Συνέδριο Νεφρολογίας πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς από τις 19- 22 Οκτωβρίου 2023.

Η Trust Facility Services ανέλαβε την επανδρωμένη φύλαξη του συνεδρίου όπου πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ασφάλεια.

Εταιρικά Νέα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ TRUST FACILITY SERVICES ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ

Την Τετάρτη 11/10/2023, η Trust Facility Services A.E. πραγματοποίησε στο σημείο φύλαξης του ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ ένα εξειδικευμένο σεμινάριο σε θέματα πυρασφάλειας και πυρόσβεσης .

Εισηγητής του σεμιναρίου ήταν ο Πυρονόμος και ο Αρχιπυροσβέστης του Πυροσβεστικού Σώματος  στο κλιμάκιο του Ν.Μαρμαρά ,όπου έδωσαν όλες τις απαραίτητες συμβουλές και οδηγίες στο θεωρητικό αλλά και στο πρακτικό μέρος του σεμιναρίου. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκαν στις αιτίες πρόκλησης μιας πυρκαγιάς, στους τρόποι και τα μέσα κατάσβεσης της πυρκαγιάς τόσο με πυροσβεστήρες όσο και με πυροσβεστικό όχημα, στα είδη πυροσβεστήρων, και στις οδηγίες εκκένωσης κτιρίων σε περίπτωση πυρκαγιάς.

Στο πρακτικό μέρος του σεμιναρίου που ακολούθησε, οι εργαζόμενοι της Trust Facility Services A.E., χρησιμοποίησαν πυροσβεστήρες ξηράς σκόνης με την καθοδήγηση του Αρχιπυροσβέστη του Πυροσβεστικού Σώματος.

Εταιρικά Νέα

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΠΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ TRUST F.S.

Η Trust Facility Services συνεχίζει να δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην εκπαίδευση του προσωπικού της. Για ακόμη μία φορά οργάνωσε σεμινάριο πρώτων βοηθειών στις εγκαταστάσεις του Ερυθρού Σταυρού στην Θεσσαλονίκη. Το πρόγραμμα εκπαίδευσης ήταν διάρκειας 5 ωρών και οι συμμετέχοντες εκπαιδεύτηκαν τόσο θεωρητικά όσο και στην πρακτική εφαρμογή της Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης (ΚΑΡ.Π.Α.) και στη χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή (AED) σε εξειδικευμένα προπλάσματα με εκπαιδευτικούς απινιδωτές τελευταίας τεχνολογίας.

Ασφάλεια Εκδηλώσεων

ΦΥΛΑΞΗ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟΥ BAZAAR ΤΟΥ ‘ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ’

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» διοργάνωσε το καθιερωμένο Πασχαλινό Bazaar για όλα τα παιδιά που το έχουν ανάγκη, στην Πλατεία Προσφυγικού Ελληνισμού Καλαμαριάς. Από την Τρίτη 04 Απρίλιου έως και την Παρασκευή 07 Απριλίου, οι πολίτες απευθύνθηκαν στο περίπτερο του Οργανισμού και πήραν χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες και άλλα υπέροχα δώρα για την ενίσχυση του πολύτιμου έργου του.

Η TRUST FACILITY SERVICES προσπαθώντας πάντα να ενισχύει τέτοιες δράσεις, ήταν εκεί για να προσφέρει αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες φύλαξης στο περίπτερο του «Χαμόγελο του Παιδιού». Μοναδικός στόχος, η ευαισθητοποίηση όλων ώστε να προσφέρουμε ότι μπορούμε σε παιδιά που μας έχουν ανάγκη.

Ο πρόεδρος του οργανισμού Κος Γιαννόπουλος με μια ευχαριστήρια επιστολή προς την εταιρεία μας, επισήμανε την σημαντικότητα της προσφοράς όλων μας ώστε να συνεχίσει το «Χαμόγελο του Παιδιού» να βοηθάει όσα περισσότερα παιδιά μπορεί.

 

Εταιρικά Νέα

ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΛΙΜΕΝΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ Α.Ε.

Η Trust Facility Services A.E. ανέλαβε από 31 Μαρτίου 2023 τη φύλαξη του Εμπορικού Λιμένα Καβάλας ‘ΦΙΛΙΠΠΟΣ Β΄’ και τη φύλαξη και ασφάλεια για την εξυπηρέτηση των κρουαζιερόπλοιων στον Κεντρικό Λιμένα Καβάλας ‘ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ’.

Το προσωπικό της Trust Facility Services A.E. έχει τις απαραίτητες γνώσεις σχετικά με τη φύλαξη λιμενικών εγκαταστάσεων, καθώς έχει προηγηθεί η πετυχημένη ολοκλήρωση των Σεμιναρίων Εκπαίδευσης που έγιναν, σύμφωνα με τον Διεθνή Κώδικα Ναυτικής Ασφάλειας (ISPS Code), τις απαιτήσεις του υποδείγματος εκπαίδευσης αρ.3.24 (model course 3.24) του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού (ΙΜΟ) και του Ευρωπαϊκού Κανονισμού 725/2004 που αφορά την προώθηση της Ναυτικής Ασφάλειας σε πλοία και Λιμενικές Εγκαταστάσεις.

Έτσι, το Έμπειρο Προσωπικό Ι.Ε.Π.Υ.Α. που διαθέτει η TRUST Facility Services A.E. είναι έτοιμο και επεκτείνει την παροχή υπηρεσιών ασφαλείας στις Λιμενικές Εγκαταστάσεις και Λιμένες τις Ελλάδας.

Εταιρικά Νέα

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗΝ TRUST FACILITY SERVICES

Την Τρίτη 04/04/2023 η  TRUST FACILITY SERVICES σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Θεαγένειο πραγματοποίησε την 3η εθελοντική αιμοδοσία στον χώρο των γραφείων της. Για την εταιρεία μας η έννοια της προσφοράς και το αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης έχει ιδιαίτερη αξία όχι μόνο θεωρητικά αλλά και εμπράκτως.

Εθελοντές αιμοδότες ήταν φύλακες ασφαλείας της εταιρείας μας και άτομα από το διοικητικό προσωπικό όπου συνείσφεραν για μία ακόμη φορά στην τράπεζα αίματος της εταιρείας μας, στον ‘Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών TRUST FACILITY ΙΕΠΥΑ ΑΕ’.

Η συνεργασία με τους νοσηλευτές και ιατρούς του Θεαγενείου Νοσοκομείου, ήταν άριστη και υπήρξε ένα σημαντικό αποτέλεσμα, για την επίτευξη του σκοπού μας.

  

Μη κατηγοριοποιημένο

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΠΟ

Η Trust Facility Services AE ανέλαβε την ευθύνη της επανδρωμένης φύλαξης και της ασφαλής διεξαγωγής της γενικής συνέλευσης της ΕΠΟ που πραγματοποιήθηκε στις 3 Φεβρουαρίου 2023. Η συνέλευση έγινε στο συνεδριακό χώρο Αλέξανδρος Ι  του ξενοδοχείου Μακεδονία Παλλάς.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με απόλυτη ασφάλεια.