Το Μέλλον στις Υπηρεσίες Ασφαλείας - TRUST FS A.E.

News

ΝΥΜΦΗ ΛΟΚΑΛ ΠΑΡΤΥ
Ασφάλεια Εκδηλώσεων

ΝΥΜΦΗ ΛΟΚΑΛ ΠΑΡΤΥ

Στις 19 Ιουνίου 2019 πραγματοποιήθηκε στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης στην Προβλήτα Α η εκδήλωση ΝΥΜΦΗ ΛΟΚΑΛ ΠΑΡΤΥ από την Αθηναϊκή Ζυθοποιία. To open-air πάρτι ήταν αφιερωμένo στη νέα  lager μπύρα ΝΥΜΦΗ, η οποία παράγεται στη Θεσσαλονίκη. Στο open-air πάρτι παραβρέθηκε πλήθος κόσμου και την εκδήλωση πλαισίωσαν καλλιτενικά οι DJs Mount Ten, Symeon και Street Outdoors Soundsystem.

Η Trust Facilities Services ανέλαβε την επανδρωμένη φύλαξη της εκδήλωσης και του περιβάλλοντος χώρου.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες φύλαξης και ασφάλειας εκδηλώσεων που παρέχει η Trust πατήστε εδώ.

The X Factor Auditions
Ασφάλεια Εκδηλώσεων

The X Factor Auditions

Το επόμενο μουσικό talent show The X Factor Greece, το οποίο θα προβληθεί στο Open TV την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, πραγματοποίησε στο διάστημα από τον Μάιο έως τον Ιούνιο τις auditions του σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Η Trust Facility Services AE ανέλαβε τη φύλαξη του χώρου των auditions, για όλη τη διάρκεια διεξαγωγής τους, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στο συνεδριακό κέντρο «Ελληνικός Κόσμος» στην Αθήνα από τις 21.05.2019 έως και 30.05.2019 και στο Θέατρο της Μονής Λαζαριστών στη Θεσσαλονίκη, από τις 10/06/2019 έως τις 12/06/2019.

Αθήνα

Θεσσαλονίκη

Street Outdoors
Ασφάλεια Εκδηλώσεων

Street Outdoors στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης

Το μεγαλύτερο open air party του καλοκαιριού επέστρεψε μετά από 2 χρόνια στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης, την Κυριακή 09 Ιουνίου. Street Outdoors και Chicness ένωσαν τις δυνάμεις τους για ένα μεγάλο party, με 8 καλλιτέχνες σε 5 διαφορετικά DJ acts, με τη μουσική να ξεκινάει το μεσημέρι και να κρατάει μέχρι αργά το βράδυ.

Η Trust Facility Services ανέλαβε την ευθύνη της επανδρωμένης φύλαξης και της ασφαλής διεξαγωγής του day event.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες φύλαξης και ασφάλειας εκδηλώσεων που παρέχει η Trust πατήστε εδώ.

 

gamball 3000
Ασφάλεια Εκδηλώσεων

Τα supercars του Gumball 3000 στη Θεσσαλονίκη

O 21ος αγώνας Gumball 3000 με τα Supercars, ο οποίος έχει ξεκινήσει από τη Μύκονο, έκανε στάση στη Θεσσαλονίκη, στις 9-10 Ιουνίου 2019.  Τα εμβληματικά αυτοκίνητα της διοργάνωσης έκαναν μία στάση στο Makedonia Palace, στην παραλία της Θεσσαλονίκης. Ένα ταιριαστό μέρος για να απολαύσει κανείς από κοντά Rolls Royce, Ferrari, Bugatti και πολλά άλλα. Η Τrust Facility Services ανέλαβε τη φύλαξη του χώρου στάθμευσης για την εκδήλωση Gumball 3000.

Tα 120 πολυτελή αυτοκίνητα στάθμευσαν μπροστά από το ξενοδοχείο με μουσική, welcome drinks και έναν ατελείωτο μπουφέ να τους περιμένει! Πλήθος κόσμου φωτογραφήθηκε με μερικά από τα κορυφαία αγωνιστικά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν παγκοσμίως καθώς επίσης και με celebrities, star του Hollywood και τραγουδιστές που συμμετέχουν στη διοργάνωση.

ΔΕΛΤΑ 360 FASHION SHOW 2019
Ασφάλεια Εκδηλώσεων

ΔΕΛΤΑ 360 FASHION SHOW 2019

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΔΕΛΤΑ 360 διοργάνωσε και φέτος ένα φαντασμαγορικό ΔΕΛΤΑ 360 FASHION SHOW, μια ανοιχτή εκδήλωση με σκοπό την ανάδειξη του έργου των σπουδαστών του τομέα Μόδας & Ομορφιάς, στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης (υπαίθριος χώρος Α’ προβλήτας). Την παρουσίαση της εκδήλωσης, είχε αναλάβει η παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η επίδειξη μόδας πλαισιώθηκε από εκπλήξεις και happenings που δημιούργησαν μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα, ενώ στο τέλος ακολούθησε After Party στην Αποθήκη Δ.

Η Trust Facility Services ανέλαβε την επανδρωμένη φύλαξη της εκδήλωσης.

 

σεμινάριο
Εταιρικά Νέα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ

Η Trust Facility Services στο πλαίσιο της συνεχούς επιμόρφωσης των στελεχών της πραγματοποίησε στο χώρο των γραφείων της σεμινάριο με τον Γιατρό Εργασίας της εταιρείας.

Η θεματολογία του σεμιναρίου αφορούσε τις ενέργειες και την αντιμετώπιση κρίσιμων περιπτώσεων όπως τραυματισμός, έγκαυμα, λιποθυμία, εγκεφαλικό κτλ., καθώς και γνώση πρώτων βοηθειών σε περίπτωση ατυχημάτων στο χώρο εργασίας. Στην Trust Facility Services επενδύουμε καθημερινά στη συνεχόμενη και ουσιαστική εκπαίδευση των φυλάκων μας, με στόχο να είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμοι να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε περιστατικό.

Σεμινάριο πυρασφάλειας
Εταιρικά Νέα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Η Trust Facility Services A.E., στο πλαίσιο της συνεχούς κατάρτισης και επιμόρφωσης των στελεχών της πραγματοποίησε στις 14 Απριλίου εκπαιδευτικό σεμινάριο για θέματα Πυρασφάλειας. Εισηγητές του σεμιναρίου ήταν 2 πυροσβέστες του Πυροσβεστικού Σώματος. Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας.

Στόχος του σεμιναρίου ήταν να επιμορφωθεί το προσωπικό της εταιρείας, αλλά και να καταστεί ικανό τόσο στην πρόληψη συμβάντων πυρκαγιάς, όσο και στην αντιμετώπισή τους πριν αυτά γίνουν επικίνδυνα για τον κόσμο και το κτήριο στο οποίο θα προκληθούν εστίες φωτιάς. Παράλληλα έγινε ανάπτυξη της αναγκαίας και απαιτούμενης συμπεριφοράς του καθενός για την πρόληψη και την αντιμετώπιση συμβάντων.

Στιγμιότυπα από την εκπαίδευση:

MADRUGADA
Ασφάλεια Εκδηλώσεων

Συναυλία των Madrugada στο Paok Sports Arena

Mία από τις πιο πολυαναμενόμενες επανασυνδέσεις στην ιστορία του σύγχρονου ροκ πραγματοποιήθηκε τον Φεβρουάριο του 2019, καθώς οι Madrugada ξαναενώνονται για μία ευρωπαϊκή περιοδεία. Οι συναυλίες σηματοδοτούν την 20ή επέτειο από την κυκλοφορία του θρυλικού, πρώτου άλμπουμ του συγκροτήματος, Industrial Silence. Στη σκηνή θα ανέβουν τρία από τα αρχικά τέσσερα μέλη της μπάντας: O Sivert Høyem, o Frode Jacobsen και o Jon Lauvland Pettersen. Ένας από τους σταθμούς τους στο πλαίσιο αυτής της περιοδείας υπήρξε και η Θεσσαλονίκη, όπου πραγματοποιήθηκε η συναυλία τους στις 5 Απριλίου 2019 στο Paok Sports Arena.

Η Trust Facility Services AE ανέλαβε, με απόλυτη επιτυχία, την ευθύνη της φύλαξης και της ασφαλής διεξαγωγής του event.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες φύλαξης και ασφάλειας εκδηλώσεων που παρέχει η Trust πατήστε εδώ.

Εκπαιδευτικά σεμινάρια προσωπικού
Εταιρικά Νέα

Εκπαιδευτικά σεμινάρια προσωπικού

Η Trust Facilities Services A.E., στο πλαίσιο της συνεχούς κατάρτισης και επιμόρφωσης των στελεχών της πραγματοποίησε μέσα στο Μάρτιο σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων. Τα σεμινάρια με θέμα «Εκπαιδευτικά σεμινάρια προσωπικού λιμενικής εγκατάστασης με καθήκοντα ασφάλειας» έχουν ως στόχο να εμπλουτίσουν τις γνώσεις και να καταρτίσουν το δυναμικό της Trust Facilities Services A.E. σε ότι αφορά τη σωστή και ασφαλή φύλαξη χώρων που σχετίζονται με λιμενικές εγκαταστάσεις. Τα στελέχη που παρακολούθησαν τα σεμινάρια εκπαιδεύτηκαν ως Υπεύθυνοι Ασφαλείας Λιμενικών Εγκαταστάσεων, σύμφωνα με το εκπαιδευτικό πρότυπο 3.21 του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού (IMO Model Course 3.21).

Η ανωτέρω εκπαίδευση καθιστά την TRUST Facilities Services Α.Ε. καθόλα έτοιμη να προσφέρει τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες της και σε Λιμενικές Εγκαταστάσεις με την παροχή Υπευθύνων Ασφαλείας Λιμενικών Εγκαταστάσεων (ΥΑΛΕ), Αναπληρωτών ΥΑΛΕ (Α/ΥΛΑΕ) και Βοηθών ΥΑΛΕ (Β/ΥΑΛΕ) καλύπτοντας πλήρως τις απαιτήσεις εξειδικευμένης στελέχωσης Λιμενικών Εγκαταστάσεων.

Η Trust Facilities Services A.E. επενδύει συνεχώς σε τεχνογνωσία και εξοπλισμό, με στόχο τη συνεχή ποιοτική και εξειδικευμένη αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών της, αλλά και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων υπηρεσιών ασφαλείας. Για το λόγο αυτό, το προσωπικό της εκπαιδεύεται κατά διαστήματα σε διάφορους τομείς ασφαλείας, ώστε να κατέχει όλες τις νόμιμες πιστοποιήσεις σχετικά με την εγκυρότητα, τη νομιμότητα και την αξιοπιστία των υπηρεσιών που παρέχει.

Στιγμιότυπα από τις εκπαιδεύσεις:

Σημ.: Σύμφωνα με τον νόμο 1877/12.09.2008 το προσωπικό της ιδιωτικής εταιρείας παροχής υπηρεσιών ασφάλειας που διατίθεται στη λιμενική εγκατάσταση απαιτείται να κατέχει την άδεια εργασίας του άρθρου 3 του ν. 2518/1997 και να είναι εκπαιδευμένο ή πρόκειται αποδεδειγμένα να εκπαιδευθεί από αναγνωρισμένα προς το σκοπό αυτό εκπαιδευτικά κέντρα του εσωτερικού ή των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, πριν την ανάληψη του έργου της παροχής υπηρεσιών ασφάλειας στη λιμενική εγκατάσταση, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της παραγράφου 18.2, του Β΄ Μέρους του Κώδικα ISPS.

Amelie Lens
Ασφάλεια Εκδηλώσεων

Techno party με την Amelie Lens

Στις 16 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε το κορυφαίο Techno party της χρονιάς στο Principal Club Theater. H Βελγίδα superstar Amelie Lens επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη, μαζί με τον Βέλγο DJ και παραγωγό Farrago και χάρισε εξαιρετικές στιγμές στους θαυμαστές της. Μαζί της στην εκδήλωσε ήταν και οι Street Outdoors Soundsystem, Designer, Chris Løw & Cøllar.

Η Trust Facility Services AE ανέλαβε την ευθύνη της φύλαξης και της ασφαλής διεξαγωγής του event.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες φύλαξης και ασφάλειας εκδηλώσεων που παρέχει η Trust πατήστε εδώ.