ISO 22301

ΝΕΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ISO ΓΙΑ ΤΗΝ TRUST FS ΑΕ

Η εταιρεία TRUST FACILITY SERVICES Α.Ε., στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισής της, αξιολογήθηκε από διεθνώς αναγνωρισμένους φορείς πιστοποίησης συστημάτων διαχείρισης και διαπιστώθηκε ότι καλύπτει τις απαιτήσεις του πρότυπου ISO 22301 : 2012. Το ISO 22301 είναι ένα πρότυπο που καθορίζει και περιγράφει τις απαιτήσεις για την ανάπτυξη και εφαρμογή συστήματος διαχείρισης της επιχειρησιακής συνέχειας.

Η επιχειρησιακή συνέχεια είναι η ικανότητα της εταιρείας να παρέχει υπηρεσίες σε αποδεκτά προκαθορισμένα (ή προσυμφωνημένα) επίπεδα, ακόμα και μετά από ένα αναπάντεχο/μη επιθυμητό συμβάν (π.χ. πανδημία, σεισμό, πλημμύρα, παρατεταμένη διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος, κυβερνοεπίθεση, αστοχία βασικού προμηθευτή, έλλειψη οικονομικής ρευστότητας κτλ.).

Το διεθνές πρότυπο καθορίζει απαιτήσεις για το σχεδιασμό, την καθιέρωση, την εφαρμογή, τη λειτουργία, την παρακολούθηση, την ανασκόπηση, τη διατήρηση και τη συνεχή βελτίωση ενός τεκμηριωμένου συστήματος διαχείρισης με σκοπό:

  • Την προστασία απέναντι σε δυσμενή περιστατικά (COVID-19, H1N1, κυβερνοεπιθέσεις, οικονομική ύφεση κτλ.).
  • Τη μείωση της πιθανότητας εμφάνισης δυσμενών περιστατικών ή τον περιορισμό των αρνητικών επιδράσεων από την εμφάνιση τους.
  • Την προετοιμασία για την περίπτωση εμφάνισης, την ανταπόκριση σε περίπτωση εμφάνισης και την ανάκαμψη από την εμφάνιση δυσμενών για τη λειτουργία της εταιρείας συμβάντων.

Δείτε όλες τις πιστοποιήσεις ISO και OHSAS εδώ.