ΦΥΛΑΞΗ ΤΟΥ 7ου ΣΥZΑΘΛΟΥ ΣΤΟ ΣΕΙΧ ΣΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο αγώνας βουνού, της “Συζωής” του Συλλόγου Γονέων , Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με διαταραχές όρασης & πρόσθετες αναπηρίες. Ο “7ος ΣΥΖΑΘΛΟΣ”, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23  Οκτωβρίου 2022 στο δάσος του Σέιχ Σου Θεσσαλονίκης, με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού δρομέων που έλαβαν μέρος στις 3 διαδρομές των 5, 15 και 25χλμ.

Η TRUST FACILITY SERVICES A.E. συμμετείχε ενεργά κάνοντας αυτό που γνωρίζει καλά. Παρείχε αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες φύλαξης στον αγώνα.

Ο Πρόεδρος της “Συζωής” Κος Καζαντζίδης Ν. και ο Γεν.Γραμματέας Κος Δούφαλης Στ. ευχαρίστησαν την TRUST FACILITY SERVICES A.E. για την συνεισφορά της στο σπουδαίο έργο τους.

Συγκεκριμένα είπαν στην ευχαριστήρια επιστολή τους << Η στήριξη του έργου μας από ευαισθητοποιημένους ανθρώπους και επιχειρήσεις όπως η TRUST FACILITY SERVICES A.E., αποτελεί για εμάς κίνητρο για τη συνέχιση της προσπάθειάς μας να προσφέρουμε το μέγιστο δυνατό στα παιδιά μας, αλλά και ανακούφιση, ιδιαίτερα αυτές τις δύσκολες στιγμές που όλοι διανύουμε >>.